Saturday, October 30, 2010

CORNMEAL






Salam. Inilah kali pertama saya menggunakan cornmeal dalam masakan. Pada awalnya saya juga tidak pernah 

melihat apa itu cornmeal malah saya fikir cornmeal itu adalah seperti tepung jagung.

Atas permintaan teman-teman dan juga untuk mereka yang tidak pernah melihat cornmeal saya tempekkan kat 

sini gambarnya. Harap Mamasyipah dan Voyage Dboutique puas hati yer dan lepas ni bolehlah buat Corn 

Muffin ala-ala Kenny Rogers Rooster tu...


2 comments:

TintaCyber/DapurkuBerasap said...

terima kasih atas perkongsian kak,...saya pun tertanya2 apa itu cornmeal....ingatkan jagung hancur dlm tin...first time juga tengok benda nie,,,harap2 lah ada jual kat Kuching,....cuti2 nanti nak cuba muffin ala2 kenny rogers nie...

Shafero46 said...

Saya pun nak tanye di mane nak beli corn meal akt Kuching?