Thursday, December 31, 2009

010110 MY SPECIAL DAY!






Selamat menyambut tahun baru 2010 kepada semua teman - teman bloggers yang sudi menjadi followers atau

pun yang sekadar menyapa singgah seketika. Semuga semuanya berbahagia dan gembira di tahun 2010.

Tarikh yang cantik ini  -010110- juga menyaksikan peningkatan usiaku.

Sungguh-sungguh istimewa tu kerana semua orang satu dunia turut menyambut hari lahir ku...... hahaha.....

Ketika ini semua sedang  melakukan persiapan untuk menyambut detik 12 malam. Setiap kali menyambut hari

lahirku aka new year percikan bunga api akan memecah keheningan malam. Itulah yang tidak dapat di lalui oleh orang lain tetapi

aku setiap tahun!       Selamat Tahun Baru &                Happy Birthday      untuk mereka yang lahir pada tanggal        0101.



7 comments:

LOVE2COOK said...

Wow! That's a double celebration kak! Happy New Year 2010 and Happy Birthday to U...;)

May U have a blessed year ahead!

ain said...

wahhh!!! bestnya!!! the whole world celebrate ur bdayy!!! tahniahhh!!! Happy bday in advance too!!!!

deeja said...

Salam Cik Puan Azian....hikhik..
Dah tua ye....xpe la...saper-saper pun meningkat usia,xde kurang usia...
Pe-pe pun...Selamat Hari Jadi dan Selamat Tahun Baru 2010...semoga dimurahkan rezki dan bertambah cute...smile always....

Jamie said...

Happy Birthday and Happy New Year... semoga sentiasa dirahmati olehNya dan bahagia selalu

E-na Zarina said...

waaa bkn je 1 malaysia tapi 1 dunia celebrate birthday akak ye...hepy birthday sis semoga sentiasa dlmlindungan Allah selalu..

DDrfauziah said...

Salam, Selamat Tahun Baru & Happy B'Day 2U, Azian.
Many happy returns of the day, and of the year ahead too.
Tq 4 ur moral support & also 4 adding spice 2 my blog (& my life gak ler).
Sudikan ke blog Kak G utk menerima ucapan dan cenderahati Tahun Baru di Maya ini .. cum B'day present gak :) Harap2 suka ..

ikiqzana said...

selamat hari lahir.. dn tahun baru 2010.